försäkra den du älskar

Så där ja, då va man försäkrad oxå! o jag fick en liiite dyrare försäkring än dig hillevi! ha! (jag är alltså värd mer än dig, woo hoou! ) annars? jo da, julen gick ju bra utan husse. hanna sverigebank kom förbi o sa hej då o då. men nu är assman hemma igen o ja, jag kan väl erkänna att jag har saknat han litegrann.... även om d bara va två dagar. men hur ska man veta det? han säger inget utan bara drar, vips så är han borta, klart man blir orolig!
    annars? jo man har hittat en ny favoritleksak. julklappssnöre. så jääävla skoj! mitt sår ser föresten riktigt bra ut nu. fast det har inte läkt till 100 % än så man får väl dras med tratten ett tag till. men jag funderar på att skita i veterinären, för det sa hon att jag kunde, om såret såg fint ut. har en bokad tid annars på tisdag... jag får ringa o snacka med dom. (*mjau mjau, maaaau?)

tjingeling! 

- shakira

we are the (cat-) models

Tjenixen internet! assman har köpt en kamera o han fotar oss stup i kvarten.... kul för han...
idag har vi lekt med julklappspapper hela dagen. det är jävligt kul! han fick några fler klappar o kastar pappret på golvet till oss!! iihhh!!!! annars så har jag börjat med en ny vana. att när han kommer hem så lägger jag mig på golvet på ryggen med tassarna i luften. då kliar han en på magen. mmmmm....  god jul på er!
julklappspapper är kul jul.

tjaaa baaa bloggvärlden! idag kom astrid hem med ett packet, som han öppnade, (det var en verktygslåda, från sin mamma), o sen lämnade han allt inslagninspapper på golvet!! weeeee!!!! älskar julklappspapper!!! o sånt där guldigt band runt om packeten!! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! så jävla galet kul!!
undrar vad vi ska få i julklapp föresten? ett stort träd kanske? JAAAAA! från golv till tak, i vardagsrummet?! blir väl kalasbra? d står högst upp på önskelistan. nr 2 är tonfisk. mmmmm tonfisk!  - hillevi o shakira

- d kanske blir några rullar julklappspapper.. va sägs om det va va vaaa?........ hö hö... - astrid

en hylla i garderoben är min nya säng.

Hej hej idag har vi fått hoppa in i garderoben o lägga oss på en massa lakan o gardiner/tygstycken som ligger där. vi la oss på varsin hylla o sov drygt 1 timme i sträck. mmmmm.... annars så har jag slickat upp lite vatten från botten av badkaret efter att astrid hade duschat. spännande va... jag har även fått ta av min tratt! wweeeeee! paaarty!! shakira har kvar sin. såklart. hennes öppna sår har nu läkt ihop till ett stängt sår. men det har inte läkt färdigt. det kommer nog ta 2-3 veckor. lagom till jul då.... tänk om hon slapp tratten på julafton! d vore en julklapp det!

kram

hillevi

kom o klia mig på magen.Idag va jag iväg till vet igen. dom tittade på mitt sår o gjorde rent.... dom sa att d såg mkt bättre ut nu! d håller alltså på att läka! o sen så sa vet att katter har bättre läkkött än människor. vilket lugnade astrid en aning. sen fick jag skjuts till mobilia där jag fick sitta o vänta i bilen medans astrid köpte tio (10!) kg kvalitétsmat till mig o hillevi. 10 kg!! fyfan va vi ska äääätaaa!!!
annars känner jag mig lite piggare nu. o d är ju inte så farlig att sitta i kattburen/lådan, har jag kommit på. - shakira


igår kom en massa folk hem till oss glömde du säga. o dom kliade mig på magen jättejättemkt!!! iiihhh!!! - hillevi

kattmisären

Hej o välkommen till kattmisären.... hos vet för andra gången gjorde dom rent o sydde om såret. denna gång med jättemånga fler stygn. dom sydde även på nåt speciellt sätt så att jag va tvungen o komma dit igen om 10 dagar o få dom borttagna. (annars faller stygnen av av sig själv efter ett tag när d e läkt..) men ja nu har det gått upp IGEN. ååååhh! astrid tycker d är lika jobbigt som jag. han går runt o känner sig bedrövlig hela dagarna... men vafan JAG DÅ! d är ju JAG som har ett halvt öppet sår som d tillomed kom lite blod ur idag!

jag ska till vet imon för en 3e gång o får se va dom säger. men det blir väl nedsövning o sy ihop det igen som gäller antar jag... o så får man väl komma dit en 4e gång sen o plocka bort stygnen(?). 4 besök för EN kastrering. gött! d som är så himla roligt, att åka till vet. förra gången skakade jag av rädsla o grät. (jo katter kan oxå gråta) skitkul. god jul.

- shakira

men vi får iaf tonfisk nu. det är gott. o alltid nåt, i misären. (husse tröstar sig med choklad. d kan han väl få.)

RSS 2.0